Ny Aquacom modul for booking av utstyr

Aquacom sin nye BOOKING modul gir deg bedre oversikt over hvilket utstyr du har tilgjengelig sett opp mot ulike produksjonssykluser i selskapet. I modulen legger du inn produksjonsplan for alle lokalitetene dine i en valgt tidsperiode – f.eks. de neste 2 årene og at du deretter oppgir hvor mange flytekrager, notposer, kameraer etc. du behøver til hver produksjon. Du får da muligheten til å «booke» det utstyret du behøver, og du vil få varsel om utstyret ikke er godkjent for bruk eller om utstyret allerede er låst til en annen lokalitet i selskapet. Du kan booke alt av utstyr som er registrert i Aquacom og på den måten sikre at riktig historikk og dokumentasjon følger med på utstyret som bookes.

 

Modulen er tilgjengelig i som versjon 1.0 og det vil komme løpende oppdateringer og nye muligheter etter hvert som den tas i bruk i ulike selskaper.

 

 

Ta kontakt med support@aquacom.no for mer info eller en demo av den nye BOOKING modulen.